algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 11°
13°

Els jugadors i el propietari Lopera es declaren la guerra

La plantilla es plantà i l'amo ataca alguns jugadors

La guerra esclatà ahir en el si del Reial Betis, ja que la seva plantilla decidí plantar-se i no jugar més amistosos a causa dels doblers que els deu l'entitat, i el propietari del club, Manuel Ruiz de Lopera, respongué amb unes dures acusacions.

Després de l'entrenament matinal, el capità, Merino, llegí, en presència de tota la plantilla, un comunicat en què indicava que «ens hem vist obligats a prendre aquesta mesura. Els nostres intents de solucionar-ho tot només ens ha portat a empitjorar la situació, per les contínues amenaces que reben els jugadors de part del president».

Lopera respongué envestint contra tothom. L'amo del Betis qualificà de «falses» les acusacions dels jugadors, i de «muntatge» la plantada. Els acusà d'estar «mal acostumats amb tants de doblers» i els multà amb 400.000 pessetes a cada un. A més, sense donar-ne noms, acusà alguns jugadors de «gats» o de «deixar dones nues a un hotel i haver de salvar jo els jugadors de la Policia».

Lopera carregà contra Solozábal, Vidakovic i Finidi, per incitar la resta. Solozábal fou el que més rebé: «El senyoret Solozábal, una persona totalment destructiva, està incitant i provocant tota la plantilla. És el revolucionari del vestidor».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.