muy nuboso
  • Màx: 18.38°
  • Mín: 11.39°
18°

Àlex Corretja continua sumant victòries

El català guanya la final de Kitzbuehel davant Emili Àlvarez, que abandonà lesionat

Àlex Corretja continua en un estat de forma imparable, i ahir guanyà un altre torneig, el de Kitzbuehel, valorat amb 125 milions de pessetes en premis. El tennista català, cap de sèrie número 2 del torneig, va derrotar el també català Emili Àlvarez per 6-3, 6-1 i 1-0 i abandonament d'Àlvarez per lesió.

Corretja no va tenir excessius problemes per desfer-se d'Emili Àlvarez, que jugava, per primera vegada en la seva carrera, una final d'un torneig ATP i que, a les darreries del partit, es va veure afectat per forts dolors en una de les seves espatles que el varen obligar a retirar-se.

Però, molt abans que la lesió d'Àlvarez facilitàs el partit a Corretja, el barceloní ja s'havia mostrat molt sòlid durant tot l'enfrontament, i a penes va mostrar fissures des del fons de la pista i amb el seu servei.

Corretja va aconseguir el primer set sense a penes oposició, després de 15 minuts d'interrupció per la pluja. També va guanyar la segona mànega amb trencaments del servei del seu rival en el segon i el quart joc.

Amb aquest panorama, amb Corretja pràcticament imparable, Àlvarez no va veure en cap moment propera la possibilitat d'anotar-se el primer triomf com a tennista professional. Aquesta victòria suposa la dotzena consecutiva d'Àlex Corretja en el circuit ATP, i el de Kitzbuehel és el tercer torneig que guanya aquesta temporada, després dels d'Indian Wells i Gstaad.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.