nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Campionat d'empreses

Al llarg de la setmana que acabam de tancar hem anat avançant de forma diària un calendari distint de categoria regional, fins arribar a la més modesta com resulta ser Tercera Regional. Simultàniament a aquests campionats organitzats per la Federació Balear se'n disputa un altre molt distint i patrocinat per l'Agrupació de Futbol d'Empreses. Un campionat que durant les darreres temporades ha anat despertant de cada vegada més expectació. Aquest és el motiu perquè els aficionats amants d'aquest futbol, que moltes vegades arriba a apassionar, n'estiguin al corrent del desenllaç. Avui avançarem les quatre primeres jornades. El campionat s'iniciarà el dia 9 de setembre. Primera Jornada: Hiper Ocasión-Restaurants Clik, Veterans Algaida-Llombarts, Sant Marc-Emaya, Cercle Solleric-Platges Arenal, Mobles Can Barato-Gym Squash Puigpunyent i Carpinteria Peralta-Immobiliària Mir Bar Rosaba. Descansa Cardona Zarza.

Segona jornada (16/9/2000): Llombarts-Hiper Ocasión, Emaya-Veterans Algaida, Platges Arenal-Sant Marc, Gym Squash Puigpunyent-Cercle Solleric, Immobiliària Mir Bar Rosaba-Mobles Can Barato i Cardona Zarza-Carpinteria Peralta. Descansa: Restaurants Clik.

Tercera jornada (23/9/2000): Restaurants Clik-Llombarts, Hiper Ocasión-Emaya, Veterans Algaida-Platges Arenal, Sant Marc-Gym Squash Puigpunyent, Cercle Solleric-Immobiliària Mir Bar Rosaba i Mobles Can Barato-Cardona Zarza. Descansa: Carpinteria Peralta.

Quarta Jornada (30/9/2000): Emaya-Restaurants Clik, Platges Arenal-Hiper Ocasión, Gym Squash Puigpunyent-Veterans Algaida, Immobiliària Mir Bar Rosada-Sant Marc, Cardona Zarza-Cercle Solleric i carpinteria Peralta-Mobles Can Barato. Descansa: Llombarts.

Es Porrassar  

Encara que sigui amb un parell de dies de retard, avui horabaixa, a partir de les set, a les instal·lacions d'Es Porrassar d'Algaida es disputarà el partit de Festa Major entre l'Algaida i el Montuïri. Una confrontació que malgrat tots els inconvenients ha despertat la lògica expectació, provocada per la proximitat d'ambdues poblacions.

Plantilles sense reestructurar  

A aquestes alçades de pretemporada, encara existeixen plantilles de clubs de Tercera Divisió pendents de la natural reestructuració, que a mesura que es vagin disputant confrontacions amistoses al llarg d'aquest mes d'agost, s'aniran completant. D'aquesta forma succeeix en l'Atlètic Balears, que si bé acaba d'incorporar a la seva plantilla Paco Esteve, exmallorquinista jugant a Segona Divisió, a punt està de tenir els serveis d'un destacat jugador del Cide, seleccionat darrerament en totes les seleccions sub 17, com igualment a un punta de qui es mantenen positives referències. Pel que fa al Torneig Nicolás Brondo, molt avançades ja es troben les negociacions amb el Constància d'Inca perquè sigui aquest equip el que s'enfronti amb l'Atlètic en aquest tradicional torneig, tan estimat pels colors blanc-i-blaus. En el dia d'ahir encara continuaven les converses.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.