NUREMBERG:Kampa, Johansson, Leite, Kuzynowelc, Tarcar, Berger, Storzenkocku, Cruntheu, Mockel, Tiemu i Kromiss.
MALLORCA:Roa, Armando, Niño, Romerito, Carreras, Marcos, Paco Soler, Pablo Lago, Biagini, Carlos i Josemi.
GOLS:1-0: Minut 2, Tiemu.
2-0: Minut 37, Leite.
2-1: Minut 49, Djokaj.
3-1: Minut 56, Kromiss.
INCIDÈNCIES:Darrer partit amistós del Reial Mallorca a l'stage de pretemporada, disputat a Nuremberg.

El Reial Mallorca va caure derrotat ahir davant el Nuremberg, de la segona divisió alemanya, en un mediocre partit dels jugadors dirigits per Luis Aragonés.

El tècnic madrileny va optar, finalment, per donar descans als teòrics titulars, i situà sobre la gespa un conjunt amb destacades absències. El matx se li va girar d'esquena als mallorquinistes des de bon començament, ja que als dos minuts de joc, quan els jugadors encara s'estaven assentant al camp, Tiemu va aprofitar una errada defensiva per avançar el modest conjunt alemany.

El Mallorca no fou capaç de trobar-se amb la pilota, i va ser el Nuremberg qui dominà l'esfèric, malgrat tenir avantatge al marcador. El segon gol dels alemanys va arribar després d'una centrada per banda que Leite envià al fons de la porteria de Roa.

Només començar la segona part, Ardian Djokaj, amb una vaselina, escurçava les distàncies, però l'alegria durà poc en el Mallorca, ja que només set minuts després, Kromiss apuntalava el 3 a 1 definitiu.

Amb aquesta derrota, el Reial Mallorca tancà el cicle de partits amistosos disputats a la concentració de Kössen, amb un balanç de dues derrotes, un empat i una victòria. L'expedició mallorquinista tornarà dilluns a la nostra illa.