algo de nubes
  • Màx: 18.45°
  • Mín: 13.93°
18°

Rafel Sastre: «No deixaré el Cadis en aquesta situació»

El jugador mallorquí està vivint moments difícils, ja que el seu club està a punt de desaparèixer

L'exmallorquinista Rafel Sastre, actual jugador del Cadis, està vivint ara mateix un dels pitjors moments pels quals ha passat el seu club. Cinc dies tancats als vestidors del Ramón de Carranza i tres de concentració davant de la seu del Grupo Z a Madrid són el balanç d'una campanya duita a terme per jugadors, tècnics i empleats en un intent de cobrar el sou dels tres darrers mesos i evitar la desaparició, pràcticament imminent, del club cadista.

Així i tot, la seva actuació no ha servit per molt. L'única solució que s'ha trobat és que Antonio Muñoz, expresident del Cadis, pagui el deute, estimat en 900 milions, a canvi de rebre les accions que pertanyen al Grupo ADA, major accionista del club. Però les coses no són tan simples. L'expresident del Cadis es nega a pagar, a més de tot això, un deute de 140 milions a la Seguretat Social. Ara els jugadors no poden fer res més que esperar l'acord de les dues parts.

Rafel Sastre explicà ahir a la seva arribada a Cadis la situació en què es troben els jugadors i els tècnics del club: «Vàrem estar cinc dies tancats al nostre camp i després decidírem anar a Madrid, on hem estat concentrats tres dies davant la seu del grup Z, al qual pertany ADA, el major accionista del Cadis».

Si la situació de la plantilla és greu, més ho és la del club, que pot desaparèixer d'un moment a l'altre si no se soluciona el deute. «Ara s'intenten posar d'acord, però Antonio Sánchez ha dit que no vol pagar el deute que hi ha amb la Seguretat Social. De totes maneres, encara que el club desapareixi, hauran de pagar aquest deute», declarà l'exmallorquinista, que va afegir que «no tenc ofertes per tornar a Mallorca, però de totes maneres no deixaré el Cadis en aquesta situació».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.