cielo claro
  • Màx: 22.25°
  • Mín: 13.08°
22°

Els Camps Elisis coronaran un altre pic Lance Armstrong com el millor

Un circuit urbà pels carrers de París tancarà un Tour que repetirà guanyador

I a la fi, l'etapa parisenca. El Tour de França del 2000 arriba al seu desenllaç amb la disputa de la vint-i-unena etapa, que es du a terme íntegrament a la ciutat de París. La darrera etapa de la correguda ciclista més prestigiosa del món sortirà del peu d'un dels monuments més emblemàtics ja no de França sinó del món, la Torre Eiffel. A continuació, el gran grup començarà a recórrer els 138 quilòmetres de què consta l'etapa, que transcorrerà per un circuit urbà a París, durant les 12 voltes que conformen la prova.

Malgrat que en aquesta etapa ja no s'hi jugarà absolutament res quant a la classificació general, la jornada final del Tour de França sempre té un especial al·licient. I és que la victòria als Camps Elisis té un prestigi enorme. Així, doncs, amb gairebé tota probabilitat, serà una etapa amb molt de moviment. Com cada any, seran molts els ciclistes que cercaran l'aventura i anar-se'n del gran grup, a la recerca de la glòria en forma de victòria.

No obstant això, encara queden en cursa un parell d'esprintadors amb ganes de sumar un triomf, i els seus equips no deixaran marge a cap escapada que pugui posar en perill la victòria final. L'equip alemany Telekom, una vegada aconseguit el triomf ahir mitjançant Erik Zabell, es presenta com el conjunt amb més poder per mirar de controlar la cursa i oferir-li en safata de plata un nou esprint a Zabell, un dels pocs esprintadors que han aguantat les fatalitats de la muntanya i els 20 dies de cursa que hi ha hagut en aquest Tour de França.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.