algo de nubes
  • Màx: 16.54°
  • Mín: 7.61°
16°

Diego Tristán s'incorpora a l''stage' de Kössen

El jugador sevillà es posa sota les ordres de Luis en espera que es resolgui el seu futur

102732
El «Cas Tristán» sembla interminable. Avui es reincorpora al Mallorca en espera d'esdeveniments.

Una volta més al serial de Diego Tristán. El futbolista sevillà s'incorporarà avui a la disciplina del Reial Mallorca i començarà els entrenaments a les ordres de Luis Aragonés a Kössen.

El seu fitxatge pel Reial Madrid semblava fermat, però el triomf electoral de Florentino Pérez ha obert un compàs d'espera en la situació de l'andalús. El nou president blanc estima que els 2.850 milions de pessetes que s'havien de pagar al Mallorca són excessius, per la qual cosa està s'està meditant l'operació.

Un punt a favor del Reial Mallorca és que Pérez ha confirmat la confiança en Vicente Del Bosque per conduir la nau madridista aquesta temporada, i el tècnic salmantí assegurà ahir que ell recomanà la contractació de Diego Tristán: «Tristán va ser un jugador que vàrem demanar el cos tècnic, però ara el club ho està estudiant. L'aspecte econòmic és el que ha impedit la seva incorporació immediata».

Les negociacions entre Reial Mallorca i Reial Madrid, doncs, es tornaran a obrir, si bé el club vermellenc ja no podrà utilitzar com a arma amenaçadora la Fiorentina, que ahir va presentar un davanter, el portuguès Nuno Gomes. Per tant, la quantitat que ingressarà el Mallorca per Diego Tristán serà notablement inferior a la prevista.

L'entrenador mallorquinista, Luis Aragonés, que just abans de partir cap a Àustria declarà que no feia comptes de poder tenir Diego a les seves ordres, es va referir a l'arribada del futbolista sevillà, i indicà que el rebran «amb els braços oberts».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.