cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.31°

Joan Gaspart promet els fitxatges de Petit, De la Peña, Alfonso i Overmars

El candidat descartà les contractacions de Zidane i Gerard

Joan Gaspart, candidat a les eleccions a la presidència del FC Barcelona, va anunciar ahir oficialment el nom dels jugadors que arribaran al primer equip si surt elegit president el proper diumenge: Emmanuel Petit, Marc Overmars, Alfonso Pérez i Iván De la Peña.

L'exvicepresident blaugrana va ratificar l'actual director tècnic, el mallorquí Llorenç Serra Ferrer, com a entrenador del primer equip per aquesta temporada, i assegurà que les incorporacions «tindran el seu vistiplau». Gaspart també indicà que Serra Ferrer vol una plantilla curta, «de 20 a 22 homes», perquè confia en els jugadors de la pedrera.

Pel que fa als fitxatges anunciats, Gaspart confirmà que dilluns anirà a Londres per reunir-se amb l'Arsenal i tancar els fitxatges de Petit i Overmars, «dos jugadors que el tècnic valora molt».

Petit, francès que està a punt de complir 30 anys, és un fix per Arsene Wenger, i ha estat peça clau des que arribà, el 1997. Overmars, extrem holandès de 27 anys, també arribà a l'Arsenal el 1997 procedent de l'Ajax, i, com Petit, guanyaren la Lliga i la Copa el primer any.

De les quatre incorporacions promeses per Gaspart, el davanter Alfonso és la gran aposta de Serra Ferrer, amb qui va coincidir a les files del Betis. Alfonso, format a la pedrera del gran rival barcelonista i declarat madridista, complirà 28 anys el proper setembre i ha jugat les cinc darreres temporades al Betis.

El jugador bètic va reconèixer que Gaspart havia xerrat amb ell, però que li va comunicar que «amb qui realment havia de xerrar era amb el club».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.