cielo claro
  • Màx: 21.84°
  • Mín: 13.08°
21°

Bettini: «Ha estat arribar i moldre»

El guanyador de l'etapa debuta enguany a la ronda francesa

L'italià Paolo Bettini, de l'equip Mapei, no podia ocultar la seva satisfacció després de la seva victòria en la novena etapa del Tour de França en dir que «ha estat com arribar i moldre», en al·lusió a la seva primera victòria d'etapa en la seva primera participació.

«Estic content de no haver-me retirat. Ho he passat molt malament les jornades anteriors a causa d'un refredat i del vent», matisà Bettini, qui afegí: «duc una temporada de cinema, ja que també he guanyat, entre altres coses, una prova de la Copa del Món».

Bettini afirmà que la jornada no fou tan senzilla com semblava. «Va tenir un inici fàcil, de por, per això de ser la vigília de l'alta muntanya».

El ciclista espanyol del conjunt italià del Mapei Manolo Beltrán, davant els nirvis viscuts a l'arribada, resumí de manera breu: «Això és una bogeria, és simplement el Tour».

Respecte de l'etapa d'avui, en la qual arriba l'alta muntanya, el ciclista de Jaén va dir que «normalment hem d'estar a davant, però ja veurem demà quan acabi el dia com estam».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.