algo de nubes
  • Màx: 18.67°
  • Mín: 13.93°
18°

Alberto Elli: «És un regal a la meva trajectòria»

El nou líder del Tour de França després de l'etapa d'ahir, té 36 anys

L'italià Alberto Elli, de l'equip alemany Telekom, no podia ocultar la seva alegira després d'aconseguir el lideratge en el Tour de França, i comentà que era un regal per a ell.

«Als meus 36 anys no comptava amb alguna cosa així», va dir Elli. «No som egoista, però m'ho dedic primer a mi i després a la meva família, especialment als meus dos fills», recalcà.

El flamant líder de la prova francesa comentà que «no sé fins quan podré aguantar-lo, però m'agradaria dur-lo fins a la muntanya i allà cedir-lo a Ullrich. Tot dependrà de com vagin les etapes. Tots pensàvem que Jalabert el duria durant diverses jornades més i no ha estat així».

Alberto Elli és un dels més veterans del gran grup professional amb 36 anys. Va néixer el 9 de març de 1964 a Giussano, prop de Milà, i debutà a la màxima categoria el 1987 amb el desaparegut equip Remac.

És un rodamón del ciclisme, ja que a més del Remac ha defensat els colors d'equips històrics com l'Ariostea, MG Maglificio, Casino i, des de l'any 1999, els del seu actual conjunt, el Telekom que lidera l'alemany Jan Ullrich, un dels grans favorits en el Tour.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.