nubes dispersas
  • Màx: 19.36°
  • Mín: 13.93°
19°

El Mallorca diu que Cort l'informà l'octubre que podria continuar en el Miquel Nadal

El club ha cercat ja alternatives al camp municipal per als seus equips base

El Reial Mallorca no s'esperava que l'Ajuntament de Palma no renovàs el conveni de col·laboració que permetia al club utilitzar les instal·lacions municipals del Miquel Nadal. De fet, responsables del Reial Mallorca asseguraren ahir a Diari de Balears que el regidor d'Esports, Gaspar Oliver, els havia assegurat que el conveni seria perllongat.

En tot cas, en el Reial Mallorca reconeixen que varen rebre la comunicació del Consistori en temps i forma, i que no els quedarà altre remei que abandonar el Miquel Nadal.

Així, els responsables del Reial Mallorca, que inicialment confiaven que l'Ajuntament de Palma els cercaria una alternativa al Miquel Nadal, s'han posat a fer feina per aconseguir un o alguns terrenys de joc per als seus equips base de cara a la pròxima temporada.

Res no hi ha encara del tot definit, malgrat que avui per avui, els responsables del futbol base del Reial Mallorca, després de parlar amb el conseller delegat Mateu Alemany, fan comptes que el Mallorca B i el conjunt juvenil de Divisió d'Honor entrenin a la ciutat esportiva de Son Bibiloni i juguin els partits oficials a l'estadi Lluís Sitjar.

El Reial Mallorca ha decidit fer una aposta decidida pel planter, com ho demostra la inversió realitzada en la ciutat esportiva de Son Bibiloni. Quatre camps d'herba natural ofereixen moltes possibilitats i el club fa comptes aprofitar-les al màxim.

Així, en principi, el juvenil B i el cadet A entrenaran i jugaran també a Son Bibiloni. La resta de conjunts filials no està encara del tot clar on jugaran i entrenaran, malgrat que la idea del club és que el cadet B i fins i tot els infantils ho facin al camp d'herba natural de Son Bonet. En aquest sentit, el Reial Mallorca hauria d'aconseguir l'homologació del camp de Son Bonet, ja que avui per avui no s'hi podria jugar. Ara bé, no sembla que la Federació Balear de Futbol posàs grans entrebancs a aquesta possibilitat. En tot cas, i des de ja fa anys, el Reial Mallorca té signat un conveni de col·laboració amb Aena per poder utilitzar el camp de futbol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.