algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Avui juguen Arantxa Sánchez i Serna en el torneig de Wimbledon

La jugadora catalana s'enfrontarà a l'exnúmero 1 Monica Seles

Arantxa Sánchez Vicario i Magüi Serna, úniques representants espanyoles després de la primera setmana de Wimbledon, disputen avui els seus partits de vuitens de final.

Serna és la que, a priori, té el partit més senzill ja que s'enfronta a la desconeguda nord-americana Lilia Osterloh. En l'única confrontació que han jugat, en el torneig de New Haven de 1999, es va imposar la jugadora canària per un contundent 6-3 i 6-3. Per la seva part, Arantxa s'enfrontarà a una rival molt més complicada: l'exnúmero 1 del món Monica Seles.

Monica Seles s'ha convertit en la «bèstia negra» del circuit per a la menor dels Sánchez Vicario, ja que, de les vint-i-una ocasions en què s'han enfrontat, la barcelonina només ha estat capaç de vèncer en tres partits.

La darrera vegada que jugaren va ser enguany en el torneig d'Amelia Island, amb mal resultat per a la tennista espanyola, que va caure derrotada en dos sets per 6-1 i 6-3. Per veure la darrera ocasió que Arantxa va guanyar Seles, ens hem de remuntar a la final de Roland Garros de 1998, en la qual es va imposar per 7-6, 0-6 i 6-2. Aquestes dues jugadores mai no s'han enfrontat sobre herba.

D'altra banda, i com és habitual, el primer diumenge de cada Grand Slam del circuit es converteix en jornada de descans, per la qual cosa ahir no disputaren partits en l'herba de l'All England Tennis Club.

D'altra banda, la primera setamana del torneig ha estat plena de polèmiques. La primera la varen protagonitzar Àlex Corretja i Albert Costa, que intentaven fer reconèixer els seus drets com a caps de sèrie del torneig. Tot i que la jugada no els va sortir gaire bé, aconseguiren fugir de Londres sense ser sancionats.

El racisme i la intolerància també s'han fet notar la primera setmana, encara que les acusacions llançades per Alexandra Stevensson són qüestionades. La jugadora afirma que la jugadora francesa Amelie Cocheteux l'havia anomenada «tros de merda d'al·lota negra». La polèmica està servida.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.