algo de nubes
  • Màx: 20.05°
  • Mín: 12.82°
20°

Arriba a Madrid el partit decisiu

Blancs i blaugranes s'enfronten avui en el tercer matx de la sèrie final

La final de la Lliga ACB sortí del Palau Blaugrana el passat diumenge amb un 1-1 en el còmput general de la sèrie per tornar a l'acció en el pavelló Raimundo Saporta amb un bon nombre d'interrogants sobre les possibilitats del Reial Madrid i del Barcelona, que fins al moment han mostrat dues cares diametralment oposades.

L'eliminatòria arriba a la pista de la Castellana (avui, 21.00 hores) marcada pels extrems. L'empat suposa un important canvi en el plantejament inicial, ja que el Reial Madrid ha aconseguit una victòria que canvia de mans el «factor camp», però les dificultats de l'equip madridista i del Barcelona, sumit en la irregularitat que l'ha acompanyat tota la temporada, han empapat d'incertesa ambdós conjunts.

El Reial Madrid, emperò, encaixà en el darrer partit una derrota que ha canviat el panorama general de la sèrie. Divendres passat, el conjunt de Sergio Scariolo no només va alterar l'avantatge de camp, sinó que va propinar un duríssim cop moral a l'esquadra d'Aíto García Reneses en la seva condició de favorita. El diumenge, llançà part d'aquestes fites per la borda.

Una cosa és perdre, que entra dins la lògica, i una altra de molt diferent és fer-ho per vint-i-vuit punts i patir un vertader calvari sobre la pista, fet que ha tornat al Barcelona la confiança necessària per convèncer-se que, en condicions normals, continua una passa per davant del grup de Sergio Scariolo.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.