algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Dividits a l'hora de l'anàlisi

Guardiola assegura que el públic té dret a expressar-se i Cocu diu que no hi va haver «feeling»

El vestidpr del FC Barcelona es mostrà ahir totalment dividit a l'hora d'analitzar l'eliminació de la Lliga de Campions a mans del València la nit de dimecres, malgrat vèncer per dos gols a un, i en la qual la reacció del públic va ser la d'esbroncar els jugadors, el tècnic, Louis van Gaal, i la junta directiva, encapçalada pel president, Josep Lluís Núñez.

Després del partit disputat ahir, el portuguès del FC Barcelona, Luis Figo, va demanar a la directiva que posàs de la seva part per intentar posar remei a la fractura que s'ha obert entre els aficionats del Barcelona i tot l'entorn del primer equip professional del Barça.

El capità del FC Barcelona, Pep Guardiola, és conscient que el públic estava en el seu dret de protestar després que Mendieta avançàs el València al marcador. Guardiola ha comentat que «nosaltres hem de fer-ho bé però el públic té tot el seu dret a expressar el que sent». El migcampista del Barcelona, decaigut i dolgut per l'eliminació de la Lliga de Campions a mans del València, ha assumit el paper de capità del vestidor del Barcelona i ha explicat que «la situació és crítica, perquè ara és quan hem perdut dos títols i la situació, ara, és quan es converteix en més crítica».

«La comunió entre el públic i nosaltres ha de tornar aviat i ha de ser entre tots. És important per poder guanyar i poder jugar bé ja que és el primer pas per tornar a fer coses grans», comentà el jugador del Barcelona. Guardiola, abanderat de l'equip blaugrana, i jugador imprescindible per a la comunió entre la grada i el quadre tècnic i directiu ha anat més lluny i ha apuntat que «allò de dimecres no és bo ni per al Barcelona, ni per al president, ni per a nosaltres, els jugadors, ni per a la imatge del club».

Per la seva part, un altre dels pesos pesants del vestidor blaugrana, Abelardo Fernández, tingué la mateixa impressió que els seus companys Figo i Guardiola, respecte a la reacció del públic quan es va consumar el tercer desastre consecutiu en els projectes de Van Gaal a Europa. L'asturià fou contundent i digué que «el partit de dimecres era important i la gent va expressar el desencantament i ara la situació no és gens agradable. És correcte i veig normal que la gent actuï així».

Abelardo, que ja va viure situacions similars amb l'anglès Robson a la banqueta del Barcelona, fou molt contundent al final de la roda de premsa i sentencià dient que «hi ha un distanciament i es veu perquè no estam cecs. Jo no sé si la directiva ha de prendre decisions o no. El que hem de fer és donar-ho tot pel Barça, ja que és l'equip que representam, és l'equip que representa Catalunya i al cap i a la fi és el que ens paga a fi de mes».

Per la seva part, l'interior esquerrà del Barcelona, Philip Cocu, donà suport a les paraules del seu company Frank de Boer i declarà que en cap moment no va sentir el feeling amb l'afició, tal com va succeir el dia que el Barça va remuntar el resultat contra el Chelsea en l'eliminatòria de quarts de final.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.