algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Santoro no fou rival per a Àlex Corretja

Costa i Mantilla també superaren els vuitens de final i Ferrero quedà eliminat

Àlex Corretja es classificà ahir per als quarts de final del torneig de Roma després de derrotar el francès Fabrice Santoro en dos sets per 6-2 i 6-3 en un partit sense complicacions i que durà només una hora i catorze minuts. El català, que ja en les sis confrontacions anteriors entre ambdós presentava un balanç clarament al seu favor amb cinc victòries contra una de Santoro, tornà a escombrar el francès en un partit que no tengué color.

Corretja es veurà les cares en la pròxima ronda amb l'eslovac Dominik Hrbaty, que ahir donà la gran sorpresa de la jornada en deixar fora de combat el tennista nord-americà, i número u del Món, Andre Agassi per un doble 6-4.

Per altra banda, el tennista d'Ontinyent Juan Carlos Ferrero no pogué superar els vuitens de final i caigué eliminat davant el jugador argentí Mariano Puerta en un maratonià partit que es resolgué en tres sets per 7-6 (7/5), 3-6 i 6-4.

Ferrero tingué el partit en les seves mans, però demostrà inexperiència en els jocs decisius davant un Puerta que no donà ni una sola bolla per perduda i que acabà físicament destrossat, i hagué de ser atès en el tercer set pel fisioterapeuta.

En la jornada d'ahir, el primer quartfinalista del torneig fou Albert Costa, qui derrotà en un duel fraticida Francisco Clavet per 6-3 i 6-2. Costa fou molt superior a Clavet, sobretot amb el seu servei, i el madrileny no pogué aconseguir ni un sol «break», mentre que el lleidatà n'aprofità un en el primer set i dos en el segon. Costa s'enfrontarà en l'eliminatòria de quarts de finals amb el brasiler Gustavo Kuerten, qui aconseguí la classificació sense haver de jugar, en retirar-se el seu rival, el marroquí Younes El Aynaoui per lesió.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.