cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
21°

Un clam contra Núñez i Van Gaal

El tècnic holandès assumeix les crítiques però no pensa presentar la dimissió

Una mocadorada espectacular i crits unànimes de «Fora Van Gaal» i «Núñez, dimissió» acomiadaren la presència del FC Barcelona a la Lliga de Campions. Ni el gol de Cocu, que suposava el triomf blaugrana, en temps afegit serví perquè els espectadors que pràcticament omplien el Camp Nou perdonassin al tècnic holandès l'eliminació de l'equip davant el València d'Héctor Cúper. Quan l'àrbitre assenyalà el final del matx, ningú no es va moure de la seva localitat "els que tenien pressa ja havien abandonat el Camp Nou" i esclatà un crit unànime contra Josep Lluís Núñez. Una forta ovació als homes de Cúper i crits de «València, València», per evitar així que el Reial Madrid aconsegueixi una nova Lliga de Campions, aprofundiren una mica més en la humiliació dels barcelonistes.

Ja en la sala de premsa, el tècnic barcelonista, Louis Van Gaal, donà explicacions sobre aquesta nova desfeta del Barça i reconegué que «ha estat un cop molt fort», però s'arriscà a oferir-ne una valoració positiva: «Mirant les estadístiques, hem arribat a la semifinal i aquest no és un mal resultat». Van Gaal també va fer una valoració sobre la mocadorada i les crítiques de l'afició i recordà que «no és el primer pic que em xiulen. Sempre és el mateix. Són moments d'emoció, el públic està molt decebut amb el resultat i es limita a expressar el seu malestar».

El preparador holandès deixà ben clar que ara per ara no es planteja la dimissió: «Hem de veure les estadístiques del Barça. Quan un entrenador ve a un equip i en el primer any aconsegueix tres títols, en el segon un i en el tercer arriba a dues semifinals i conserva opcions per guanyar la Lliga, no es pot plantejar la dimissió. La dimissió no depèn dels resultats, sinó de l'avaluació de la temporada, i aquesta no la discutiré amb la premsa sinó amb els jugadors i la directiva».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.