nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

El malson anglès de Marcelino

L'exmallorquinista ha estat operat d'una lesió que arrossegava des de feia mesos i ara és a Mallorca

74046
Marcelino aprofità per visitar els excompanys. | J. Torres.

La temporada 1999-2000 no serà de gaire bon record per a Marcelino Elena. L'exjugador mallorquinista s'ha passat gran part d'aquesta campanya entre lesions i molèsties físiques, i la seva participació als esquemes del Newcastle anglès ha estat menor de l'esperada. Ha viscut tot un malson.

Divendres passat va ser operat d'una lesió que arrossegava des de gener. Concretament, li varen extirpar la cua de l'astràleg (un os petit que hi ha al turmell) i es troba aquests dies a Mallorca, demostrant, un pic més, l'amor que professa per la nostra Illa i l'enyorança dels seus excompanys.

Marcelino reconegué que a principi d'any ja tenia aquests problemes, «i he pogut dur-los més o menys, però al final he tingut una recaiguda deu dies i decidírem operar, ja que la temporada ha acabat per a nosaltres i l'equip està salvat». El defensa asturià jugà un partit de Copa i amistosos només recuperar-se de la lesió, però les molèsties li tornaren, i el pas pel quiròfan ha estat inevitable.

Una vegada transcorregut gairebé un any de la seva partida a la Premier League, Marcelino no pot fer un balanç gaire positiu de la seva experiència a Anglaterra: «Tenint en compte tot el que m'ha passat en aquest any, no puc dir que les coses m'hagin anat bé. Fa un any estava en unes condicions exitoses i gaudint de moltes coses, i en aquest temps he tingut lesions i problemes, i l'equip ha salvat la categoria però hem quedat en un lloc molt llunyà de dalt. Esperava una altra cosa, però no em penedesc perquè un fa les coses conscientment i convençut que ho fas pel teu bé. Esper que l'any que ve em vagi millor».

La rumorologia situa Marcelino a Espanya la pròxima temporada, però ell s'apressa a desmentir-ho: «Jo no dubt a complir el contracte. La premsa des què vaig arribar allà ja em deien de tornar. No hi tenc res a dir, perquè informacions d'aquestes surten tot l'any».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.