algo de nubes
  • Màx: 18.92°
  • Mín: 8.69°
19°

Tràmit europeu per al Barcelona

Els blaugranes necessiten un triomf en un dels dos partits que resten per assegurar-se el primer lloc

El Barcelona disputarà avui davant el Hertha Berlín en el Camp Nou un partit pràcticament de tràmit, ja que els blaugranes estan ja classificats matemàticament per als quarts de final de la Lliga de Campions i els alemanys tenen unes molt remotes possibilitats d'accedir a la següent ronda.

A les dues jornades de la lligueta de la segona fase de la Lliga de Campions que falten, l'equip català únicament es jugarà ser primer del grup A, la qual cosa el situaria com a cap de sèrie en el sorteig de quarts de final i li asseguraria disputar el partit de tornada en el Camp Nou.

Per assegurar-se aquest objectiu, el Barcelona necessita d'una victòria en algun dels dos partits que li resten (contra el Hertha i contra l'Sparta txec a Praga), malgrat que ni tan sols necessitaria sumar cap punt si el Porto portuguès cedeix un empat en aquestes dues jornades.

El Hertha Berlín està pràcticament eliminat, ja que és el coer del grup A, ja que just ha sumat dos punts. Per aconseguir el miracle de la classificació, els alemanys necessiten d'una carambola a moltes bandes: guanyar els seus dos partits, beneficiar-se d'un empat avui entre l'Sparta de Praga i el Porto, esperar que els txecs no guanyin a la darrera jornada al Barcelona i superar la diferència d'un gol que té el Porto respecte d'ells del partit d'anada. Un miracle.

Tal com estan les coses, no és d'estranyar que el propi tècnic del Hertha, Jurgen Roeber, hagi reconegut que no confia en aquesta carambola, mentre que el migcampista Dariusz Wosz ha assenyalat que el que vol l'equip és oferir una bona imatge en el seu adéu de la Lliga de Campions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.