cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

La pista parla mallorquí

Toni Cerdà pertany des del 1985 a l'equip de tècnics de la selecció espanyola

La selecció nacional de pista, sota la direcció de Toni Cerdà, torna a estar a Mallorca per preparar la temporada, en què els compromisos més importants seran els Jocs Olímpics a Sidney i els Campionats del Món. Com en altres anys, la selecció està concentrada a l'hotel San Diego, a l'Arenal.

Toni Cerdà, un montuïrer instal·lat des de fa molts d'anys a Algaida, té actualment 55 anys i va treure la seva primera llicència l'any 1960. Va ser premiat fa uns dies com a primer tècnic ciclista amb la Medalla al Mèrit Esportiu. Entre els resultats més destacats com a corredor actiu cal ressaltar el seu triomf en el Cinturó Internacional de Mallorca, l'únic illenc que ha aconseguit pujar a la part més alta del podi en aquesta ronda, i la medalla en els mundials en l'especialitat de «moto-stayer».

Des del 1985, Toni Cerdà és tècnic i seleccionador. «He fet feina amb un total de 18 seleccionadors durant aquests 40 anys dedicats al ciclisme. L'italià Guido Costa i el rus Alexander Nisegarodze han estat els meu millors professors, sense oblidar Gabriel Saura i Boris Bassiliev. Guido Costa realitzà una gran feina i ens facilità amb la seva mentalitat llatina comprendre millor després els tècnics russos».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.