algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
14°

Puel: «La clau ha estat l'expulsió de Gallardo»

El tècnic es mostrà molt trist per l'eliminació

El tècnic del Mònaco, Claude Puel, va comparèixer en la roda de premsa de després del partit amb posat molt seriós i cara de circumstàncies: l'eliminació de la Copa de la UEFA, malgrat que podia ser esperada després del resultat del partit d'anada a Palma, no va caure gens bé a Mònaco.

Per al màxim responsable tècnic del conjunt que ahir feia de local, el partit va ser «bo i els meus jugadors han estat generosos i solidaris, ja que han treballat des del primer minut per aconseguir la remuntada», tot i que va assenyalar també que el partit disputat davant el Mallorca havia resultat «frustrant», ja que «nosaltres havíem preparat el matx amb il·lusió i amb l'esperança de seguir endavant en la competició».

Puel va insistir a remarcar que estava content amb el rendiment dels seus futbolistes: «estic molt content amb el treball dels meus homes, hem treballat fins al darrer minut per guanyar el partit i per passar l'eliminatòria».

El tècnic del conjunt monegasc va explicar la seva anàlisi del partit: «ha estat un partit molt intens, a la primera meitat hem tingut el control de la pilota, hem treballat molt i hem tingut el domini del partit. De la seva banda, el Mallorca s'ha replegat i s'ha dedicat a defensar-se i a esperar que anàs passant el temps», però en la segona meitat la cosa va ser diferent segons el tècnic: «en la segona meitat ho hem seguit intentant, però anàvem contra rellotge i una vegada que hem quedat amb deu jugadors, ja no hem pogut seguir atacant amb la mateixa fermesa».

Claude Puel va explicar també que l'expulsió d'un dels seus homes al minut 9 de la segona meitat va ser gairebé definitiva: «l'expulsió de Gallardo ha estat determinant, ha estat la clau del partit, ja que a partir de llavors el nostre rendiment ha anat baixant i cada vegada es feia més dificil el nostre treball».

El tècnic del Mònaco va explicar que tant a ell com als seus jugadors els sabia molt greu caure eliminats en la competició europea, ja que és la seva gran assignatura pendent.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.