algo de nubes
  • Màx: 18.79°
  • Mín: 8.69°
18°

El Barcelona recupera l'optimisme

Predomina la confiança i el bon humor a la plantilla blaugrana

La victòria de dimecres contra el Porto per 4-2 en partit de la Lliga de Campions ha tornat l'ànim i la confiança als jugadors del FC Barcelona amb vista a afrontar el que queda de temporada.

A l'entrenament d'ahir al matí només s'exercitaren els jugadors que no varen ser titulars a l'onze inicial de Louis van Gaal. Arnau, Reiziger, Dehú, Ronald de Boer, Xavi i Dani, juntament amb el porter juvenil Víctor, han fet feina mitja hora més que els titulars, que s'han dedicat a realitzar exercicis físics.

En el vestidor blaugrana predomina la satisfacció pel bon partit realitzat contra el Porto i que els va situar en una posició òptima amb vista a aconseguir el passi als quarts de final de la Lliga de Campions. Frank de Boer ha considerat que «si jugàs amb aquesta actitud, som els favorits. Era important guanyar el Porto. Després del 0-1 hem jugat molt bé, amb molta agressivitat».

També explicà que havia recuperat la confiança i que «jo vull jugar, i si estic en forma som titular. És dur per a un jugador caure de l'onze; has de recapacitar per què no jugues bé». Un altre dels qui considerà que el partit de dimecres podia suposar un despertar definitiu de l'equip fou el davanter holandès Patrick Kluivert. «Crec que a la primera part vàrem donar una bona imatge. A Madrid no vàrem jugar el nostre joc, aquesta és la diferència entre els dos partits», digué.

Kluivert va reconèixer que dissabte passat contra el Madrid l'equip no havia ofert el nivell esperat. «No vàrem jugar al nostre nivell. Quan acaba el partit s'ha de netejar el cap i pensar en el partit següent. No ens podem permetre més derrotes», va dir el davanter. No obstant això, Kluivert espera que la victòria relaxi l'equip. «Esper que dissabte continuem així. Hem fet un bon pas però encara no estam en el nivell desitjat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.