muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Cúper no es refia del Hapoel Haifa

El tècnic no vol sorpreses tot i tenir-ho molt fàcil

El València rep avui el Hapoel Haifa en el partit de tornada de la fase prèvia de la Lliga de Campions, en la qual els jugadors d'Héctor Cúper intentaran fer valer la renda de dos gols obtinguda a Israel i assegurar la seva presència entre els 32 millors equips d'Europa. L'entrenador valencianista ha insistit durant la setmana que l'eliminatòria encara no està sentenciada, malgrat el 0-2 de l'anada, i que han d'afrontar l'enfrontament amb l'ànim d'aconseguir la victòria.

Tot i que durant la setmana Cúper no ha deixat entreveure quins jugadors poden formar l'onze inicial, és molt factible que doni entrada a alguns d'aquells que no varen ser titulars en la primera jornada de Lliga davant el Racing de Santander. La presència de Daniel Faggiani en el lateral esquerre és una de les novetats que està garantida, a causa de la sanció que ha de complir Amadeo Carboni.

En el centre del camp, Gerard López i Kily González podrien tenir l'oportunitat d'estrenar titularitat com a valencianistes, en detriment de David Albelda i de Miguel Àngel Angulo, mentre que en atac Adrian Ilie i Juan Sánchez es disputaran un lloc per acompanyar Claudio López.

L'entrada de Kily suposaria un canvi d'ubicació del capità valencianista Gaizka Mendieta, que passaria de la banda esquerra a la dreta en el centre del camp. El croat Vlaovic quedà fora de la convocatòria.
Alineacions probables: València:Cañizares, Angloma, Djukic, Bjorklund, Faggiani, Gerard, Mendieta, Kily González, Farinós, Ilie o Juan Sánchez i Claudio López.
Hapoel Haifa:Ahat, Shelach, Haifen, Talkar, Zeituni, Ulianov, Milanko, Nissim, Amsalem, Rosso i Syvilia.
Àrbitre:Anders Firsk (Suècia).
Estadi:Mestalla.
Hora:22.00.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.