algo de nubes
  • Màx: 19.12°
  • Mín: 13.93°
19°

César de Saint Pol, premi Codorniu

Faire Valoir, que va imposar el ritme, va ser superat en el darrer moment

Va ser una molt bona entrada la que va registrar l'hipòdrom municipal de Manacor a la jornada de dissabte a vespre. El gran nombre de públic, doncs, va fer pensar als organitzadors que seria una bona jornada, però la realitat va ser molt diferent al que es preveia. Una desafortunada avaria en el sistema informàtic va provocar que els aficionats no poguessin realitzar apostes a partir de la tercera cursa. En conseqüència, la societat organitzadora de l'acte va comptabilitzar un nombre de pèrdues molt important, sobretot si tenim en compte el fons de quartet amb el qual començava la darrera correguda.

La prova més rellevant i esperada del vespre era el premi Codorniu, on corrien deu importats de luxe que no varen decebre les expectatives creades pel públic. La correguda la va controlar en tot moment Faire Valoir, seguit d'un compacte grup que rodava a un ritme còmode. No obstant, quan faltava una volta per a l'arribada, César de Saint Polt va llançar un potent atac que ningú no va ser capaç d'aguantar i es va destacar de la resta fins a creuar la línia d'arribada en solitari.

César de Saint Polt, però, no va aconsguir sols un important triomf, sinó que va marcar un registre d'1'17'5, una de les millors velocitats del present any al municipal. Els companys de quadra, Coolman i Borgia du Pont, respectivament, varen entrar per aquest ordre darrere el guanyador, després d'haver superat un enfonsat Faire Valoire que, després d'haver marcat el ritme de la cursa, va finalitzar quart.

A la cursa per a poltres es va imposar la favorita Es Hooge, que rodava a 1'28'6, seguida d'Eliton du Loir i Ecologic Bet, mentre que l'altre favorit, Erik Satie, va ser obligat a distanciar-se, per haver galopat. La curta distància, 1.725 metres, sobre la qual es disputaren les proves va motivar que es registrassin bones marques. D'entre totes aquestes podem destacar la que va aconseguir Cristian Crown, que va finalitzar segon amb un registre de 1'18'8.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.