algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Arantxa, eliminada en segona ronda per la francesa Testud

La suïssa Martina Hingis aconseguí el passi per a les semifinals

Arantxa Sánchez Vicario no pogué passar de la segona ronda del Torneig de San Diego, prova de la WTA que reparteix 520.000 dòlars (uns 80'6 milions de pessetes) en premis, després de caure eliminada la passada matinada, hora espanyola, en el partit que l'enfrontava a la francesa Sandrine Testud.

La tennista espanyola, cap de sèrie número 6 del torneig, fou derrotada per Testud en dos sets, després que la francesa s'imposés amb gran comoditat en la primera màniga, amb un 6-2, i en una segona més disputada, però que finalment acabà en un 7-5.

Pel que fa a la resta de partits, l'alemanya Anke Huber derrotà l'austríaca Barbara Schett per 5-7, 6-4 i 6-3, també en partit corresponent a la segona ronda. Per la seva banda, la segona favorita per fer-se amb la victòria final, la exnúmero 1 del món Martina Hingis, no tingué cap problema en tercera ronda per imposar-se a la belga Dominique Van Roost, després d'un 6-2 i 6-4, i es classificà per disputar les semifinals. La tennista suïssa espera veure's les cares a la final amb la nord-americana Lindsay Davenport per intentar recuperar el primer lloc de la classificació mundial.

Hingis disputa el seu primer torneig des que ara fa un més fos eliminada en primera ronda de Wimbledon. «És molt agradable estar en semifinals d'un torneig una altre vegada», comentà la jugadora suïssa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.