algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.91°
15°

Vae Victis SE, clar guanyador del premi especial «Comercial Cladera»

El quartet especial no trobava encertant, deixant un fons de 404.400 pessetes

Després de dominar la cursa de principi a fi l'excel·lent nacional Vae Victis SE s'imposava al premi Comercial Cladera, correguda estel·lar de la reunió de dissabte al Municipal de Manacor. El gran derrotat en aquesta prova era Brandy Royal, ja que quan rodava als primers llocs del grup es demuntava, perjudicant a més de forma involuntària Black Crom GS.

Qui si va tenir una gran actuació era Velvet Blai, que va anar molt resguardada durant el recorregut i als darrers metres disputava la cursa al guanyador Vae Victis, entrant a tan sols una dècima del primer. Black Cromn GS era tercer per davant d'Usagui Fort i Bandolera, que havia rodat també a les primeres posicions era distanciada per galopar a la recta final.

A la correguda estel·lar, quan pareixia que d'una vegada l'importat Concerto de Retz havia superat els seus problemes de setmanes anteriors, ja que havia dominat la cursa, a pocs metres de la meta tornava a galopar i era distanciat davant la desesperació del seu conductor Toni Tur. Aquesta circumstància l'aprofitava Crisly, que treia un lleuger avantatge sobre el veterà Vicadillo que era segon amb el millor registre del vespre a 1.18.1.

Per acabar, el quartet especial el guanyava Agla amb una disputada arribada juntament amb Alis Royer, Atlas de Marcais i Uralia d'Ovillars, una combinació que no trobava encertant i deixava uns fons de 404.400 pessetes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.