nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 6.86°

Peña s'entrena durament en recerca de l'or als Mundials de Sevilla

El mallorquí, confiat en les seves possibilitats, veu els espanyols com a rivals més perillosos

El proper dia 20 d'agost s'inciarà a Sevilla el Mundial d'atletisme, que comptarà amb presència mallorquina, ja que el felanitxer Toni Peña participarà a la prova de la mitja marató. El mallorquí, que s'està entrenant a Sòria, va fer broma dient que «no competiré a cap prova més perquè ja tindré prou feines per córrer 42 quilòmetres». Peña, que es mostra molt confiant en les seves possibilitats, va assegurar que «els rivals espanyols són els més perillosos, tot i que també cal destacar el portuguès Pablo Guerra i els atletes kenyans», que varen demostrar un molt bon nivell en el Campionat d'Espanya.

Tot i ser un dels fixos a la selecció espanyola d'atletisme, el felanitxer es va haver d'assegurar la plaça pel Mundial en el Campionat d'Espanya de Logroño, on va finalitzar cinquè la mitja marató, per davant, fins i tot, de Martín Fiz. En referència a això, Peña ens va explicar que «tot i que jo ja era un dels fixos des de l'Europeu de l'any passat, havia de demostrar al Campionat d'Espanya que estava en un nivell de forma bo per afrontar el Mundial» i afegí que «en aquest sentit, al llarg de l'any em realitzen diversos tests mèdics per comprovar la meva salut».

Precisament, el mallorquí va viatjar aquesta setmana a Madrid per sotmetre's al darrer test mèdic abans d'anar cap a Sevilla. Segons el corredor de Felanitx, «el resultat va ser satisfactori».

A més de Peña, Martín Fiz, Abel Antón i Fabián Roncero competiran al Mundial d'Atletisme a partir del 20 d'agost. José Ramón Rey, que en un principi també era un dels fixos per a aquest mundial, perdé dos minuts al Campionat d'Espanya i, com que els resultats mèdics tampoc no eren favorables, fou substituït per Juan Carlos Cortés.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.