muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
16°

Mario Cipollini anuncia que no té equip per a la pròxima temporada

«Saeco diu que som molt car i no rendesc el suficient per quadrar despeses»

El guanyador de la quarta etapa, Mario Cipollini, va agrair en arribar a Blois la feina realitzada pels seus companys del Saeco que li varen permetre arribar amb opcions a disputar l'esprint. «He de donar les gràcies als meus companys Fagnini i Scirea que m'han conduït de manera impecable fins als darrers 250 metres», va comentar el ciclista italià.

«Al final les meves cames han donat tot el que podien. El tren vermell de Saeco no és mort. Esper que el meu èxit faci reflexionar el patrocinador que desitja acabar el contracte al final de la temporada», va afirmar el guanyador de l'etapa d'ahir.

Amb el triomf d'ahir Il Bell va sumar el novè triomf d'etapa en el Tour de França amb el qual iguala la marca de Fausto Coppi.
D'altra banda, Cipollini va posar èmfasi en les seves manifestacions en què el seu equip del Saecp li va comunicar un dia abans que començàs la volta francesa que no compten amb ell per a la pròxima temporada. El corredor de Saeco, de 32 anys i considerat no només el millor velocista de l'actualitat sinó de tota la dècada dels noranta, confessà que aquesta notícia el va afectar moralment i que la victòria d'ahir té per ell molta d'importància.

Cipollini afegí que no sap en quin equip militarà la pròxima temporada, però confirmà que ja ha rebut ofertes i que confia que, malgrat la seva edat, pugui continuar practicant el ciclisme en una equip de primer nivell.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.