cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

Ramon Servalls deixa la direcció general el trenta de juny

Sol·licitarà el reingrés com a funcionari, però quedarà lligat al club

88644
Ramon Servalls.

Ramon Servalls deixarà el dia trenta de juny la direcció general del Reial Mallorca SAE. Servalls, que arribà al club de la mà de Bartomeu Beltran, ha estat tres temporades a l'entitat en el càrrec de director general. Ara, el primer dia de juliol se li acaba l'excedència com a funcionari de la Conselleria de Turisme i ha decidit sol·licitar-hi el reingrés. Servalls, en tot cas, podria demanar una nova excedència, però en aquest cas ja no tendria el reingrés assegurat. Així, Servalls té absolutament decidit retornar al seu lloc com a funcionari del Govern balear.

L'experiència de Ramon Servalls com a director general de Relacions Externes ha estat molt positiva i ha contribuït de manera important a la modernització de les estructures del club.

Ahir, el mateix Ramon Servalls confirmava a Diari de Balears que deixarà el càrrec el trenta de juny i es mostrava molt satisfet per la feina feta. «La veritat és que han estat tres anys molt intensos. He tingut la sort de poder participar en els tres millors anys de la història del Reial Mallorca. Crec que s'ha aconseguit millorar de manera substancial la imatge del club i s'ha incrementat espectacularment la presència de l'entitat a la Part Forana», explicà.

Així mateix, el director general de Relacions Externes es mostrava content de la feina feta amb la UEFA. «No ha estat un any fàcil, per les impugnacions fetes pel Heart i el Genk, però hem aconseguit que el Mallorca tengui una imatge d'equip seriós dins la UEFA», assegurà.

Finalment, Servalls confirmà que quedarà vinculat al Mallorca. «Deixaré la direcció general, però quedaré vinculat al Reial Mallorca. En principi, dedicaré tots els horabaixes al club, mentre que els matins retornaré a la plaça de funcionari», digué el director general de Relacions Externes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.