cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

El Reial Mallorca depèn de si mateix

El conjunt de Cúper podria ser segon fins i tot amb una derrota a Mestalla

57470
Els jugadors mallorquinistes tenen a les seves mans acabar segons. | T.M.

És el millor que li podia passar al Reial Mallorca en el darrer partit de la temporada: dependre de si mateix.
Diumenge que ve es disputa la 38a i última jornada de Lliga amb tot per decidir, o quasi tot, en la part alta de la taula. L'únic segur és que el FC Barcelona és el campió i jugarà la Lliga de Campions sense passar per la fase prèvia i que el Reial Mallorca també estarà en la màxima competició continental. Falta doncs, saber que dos equips acompanyaran a blaugranes i vermellencs i el més important, si el conjunt de Cúper acabarà segon, tercer i quart. Hi ha molta diferència entre ser subcampió i o, ja que la segona plaça evita haver de jugar una eliminatòria prèvia per poder estar en el quadre final de la Champions League. Una prèvia que obligarà als equips implicats a avançar la pretemporada i escurçar així les vacances.

Mallorca, Madrid, Celta i Deportivo són els equips que lluitaran per aconseguir la segona plaça, encara que un cinquè conjunt es troba inmers en la Lluita per la LLiga de Campions: el València. L'equip de Ranieri no pot ser segon, però sí quart.

Moltes són les combinacions que es poden donar diumenge. Unes combinacions, les quals passen inexorablement pel partit València-Mallorca. I és que els vermellencs són els únics que depenen de si mateixos per assolir el subcampionat.

Si guanya, el Mallorca serà segon, encara que també li pot bastar un empat i fins i tot una derrota. Amb un punt a Mestalla, els mallorquinistes serien subcampions si el Madrid no guanya el Depor en el Bernabéu i si el Celta no guanya a l'At. Madrid a Balaídos. I en cas de derrota, quedaria segon amb una derrota del Celta i amb un empat del Madrid, que amb el golaveratge particular igualat entre madridistes i vermellencs, la diferència de gols es decanta cap al Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.