algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
17°

Griguol no firmà ahir per petits detalls

Passada la mitjanit s'ajornà la negociació per desajustaments en la redacció del contracte

88174
Asensio i Griguol no pogueren signar ahir l'acord. | J. Torres.

Haurem d'esperar. La reunió entre els membres de la directiva del Reial Mallorca i els representants del tècnic argentí Carlos Timoteo Griguol quedà suspesa passada la mitjanit. Aparentment, certs desajustaments en la redacció del contracte definitiu retardaren l'acord total entre ambdues parts. Tot i que entitat i tècnic estaven completament conformes tant en termes esportius com econòmics, a les 0.30 hores de la matinada, i perquè els advocats de l'entrenador «no acceptaven la redacció del contracte», s'ajornaren les negociacions fins l'horabaixa d'avui.

La intensa negociació viscuda a l'hotel Sheraton de Buenos Aires, que havia començat a les quatre de l'horabaixa (hora argentina), no serví per signar un compromís oficial per vincular el tècnic a l'entitat vermellenca.

En primer lloc arribaren Armando Masanti, cunyat d'Héctor Cúper, i Pablo Gómez, el soci de l'encara tècnic mallorquinista en una empresa immobiliària que ambdós posseeixen. Tot seguit va fer acte de presència Carlos Timoteo Griguol, que arribà a bord d'un taxi, i un quart d'hora després va aparèixer el seu preparador físic, Javier Valdecañas. A les 16.30, el seguici del Reial Mallorca, acompanyat de Joan Martorell, va arribar a l'establiment hoteler.

Antonio Asensio no va voler ser present en la reunió, així que pujà a la seva habitació. A la cafeteria de l'hotel es trobaren Alemany, Masanti i Gómez, i també els dos advocats de Griguol. El tècnic argentí i Valdecañas abandonaren la reunió i deixaren en mans dels seus missers la concreció dels punts conflictius de la redacció del contracte laboral. Posteriorment, sobre les cinc i mitja de l'horabaixa hora argentina, Alejandro Camaño se sumà a les negociacions. Poc després, el secretari personal del propietari de l'entitat vermellenca acudí a comprovar el motiu de la demora. A les 19.30 hores s'ajornà la signatura de l'acord.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.