algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
17°

Giménez: «El dia 19 s'inaugurarà Son Moix amb una prova d'atletisme»

La Universíada encara no sap què farà per inaugurar l'estadi

Fa una setmana, el president de la Federació Internacional de l'Esport Universitari (FISU), Primo Nebiolo, anuncià a Palma que hi havia una garantia escrita per part de l'empresa constructora que l'estadi de Son Moix quedarà finalitzat el próxim 15 de juny.

Ahir migdia, el president del comitè executiu de la Fundació Universíada, Fernando Giménez, afirmà que l'estadi, la instal·lació més emblemàtica dels Jocs Universitaris de Palma'99, serà inaugurat el 19 de juny de forma oficial. «Aquesta mateixa setmana duran de Bordeus (França) la gespa que en pocs dies serà col·locada a Son Moix.

El pròxim 19 de juny inaugurarem l'estadi amb una prova d'atletisme», digué Giménez a la presentació de les prendes dels productes de merchandising de la Universíada, que es féu a El Corte Inglés. Una prova atlètica que encara no se sap quina serà, ni que es tenia prevista però que s'haurà de fer per inaugurar un estadi que ha costat suor i llàgrimes acabar-lo.

Son Moix, a marxes forçades, veurà llesta la seva façana a pocs dies pel començament dels Jocs, fixat per al 3 de juliol. Després de les declaracions de Giménez, que han agafat un poc de sopresa els dirigents esportius de la Universíada, s'haurà de preparar, a marxes forçades també, una petita festa inaugural per al proper 19 de juny acompanyada d'una competició d'atletisme encara per determinar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.