algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

El Camp Nou coronarà el millor

Avui es disputa la gran final entre el Manchester i el Bayern

Bayern i Manchester es juguen avui al Camp Nou (20.45 hores, TVE 1) l'última Copa d'Europa del segle XX, en un partit que convertirà el futur campió en el club més llorejat de l'any, ja que els anglesos han guanyat la Premier League i la Cup, i els alemanys han aconseguit la Bundesliga i podran guanyar la Copa alemanya el pròxim 12 de juny.

Per a la final d'avui, que serà arbitrada pel col·legiat italià Pierluigi Collina, els dos conjunts afronten el partit amb dues baixes importants en el seu onze titular. Bixente Lizarazu i Giovane Elber no jugaran per lesió en el bàndol alemany, mentre que Roy Keane i Paul Scholes, dos dels baluards anglesos al centre del camp, estan sancionats.

Hitzfeld podria repetir d'aquesta manera l'onze que va eliminar a Munic el Dinamo de Kíev i que li va donar el pas per a la final de Barcelona. Kahn a la porta; una línia defensiva de cinc homes, amb Matthaüs com a lliure, Babel i Tarnat als carrils i Linke i Kuffour a l'eix del darrere; un centre del camp amb Jeremies, Effenberg i Basler; i a dalt, una parella de típics davanters alemanys, Jancker i Zickler.

Per la seva part, Alex Ferguson haurà de recompondre el centre del camp per formar el seu onze inicial. Johnsen i Nicky Butt es perfilen com els substituts de Keane i Scholes. El pas del noruec al mig donaria entrada a David May a l'eix de la defensa. Així, l'equip que salti al Camp Nou podria ser el format per Schmeichel, Neville, Stam, May, Irwin; Johnsen, Butt, Beckham, Giggs; Cole i Yorke.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.