nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Carlos Roa: «Ens han guanyat bé»

Segons el porter del Mallorca, en el gol de Nedved hi va haver una falta prèvia

Carlos Roa va dir després de perdre la final de la Recopa, que la Lazio havia guanyat amb justícia, encara que deixava una porta oberta a la polèmica. Segons el porter argentí del Mallorca la jugada del gol italià va venir precedida d'una falta a favor del seu equip, que el col·legiat del partit no va xiular.

«Ha estat una pena, però ens han guanyat bé. Ha estat en els darrres minuts, però és el que tenen aquest tipus de partits, en una jugada desapareix de cop molta d'il·lusió. Pot ser que a la jugada del seu gol hi ha hagut una falta prèvia d'un davanter de la Lazio, però això ja ha passat. A més crec que ens han guanyat bé, nosaltres hem fet un bon partit, hem tingut les nostres possibilitats durant tot el temps i podríem haver guanyat perfectament, però no ha estat possible, la veritat és que és una pena», va reconèixer el porter internacional del conjunt de Cúper.

Pot ser que el partit d'ahir fos un dels darrers de Roa amb la camiseta del Reial Mallorca. Els rumors d'una possible retirada del futbol al final de temporada o fins i tot el traspàs a un club anglès. De fet ahir, en una televisió britànica es va assegurar que Roa firmaria amb l'Aston Villa per a les pròximes tres temporades.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.