cielo claro
  • Màx: 15.19°
  • Mín: 7.61°
15°

El Mallorca arribà ahir horabaixa a Birmingham amb l'única idea de guanyar la final

Els aficionats mallorquinistes que es desplaçaran per veure el partit seran 6.200 persones

80084
Cúper entra a l'avió que transportà jugadors i directius a Anglaterra.

El Mallorca arribà passades les sis de l'horabaixa (hora mallorquina) a l'aeroport de Birmingham i ja es troba concentrat a The New Hall Hotel, una antiga fortalesa situada al bell mig de verdes i extenses prades i envoltada d'un ambient de total tranquil·litat.

A l'avió hi viatjaven, a més de la totalitat de la plantilla vermellenca i del cos tècnic, alguns directius de l'entitat, encapçalats pel seu president, Guillem Reynés, així com els diversos enviats d'una gran quantitat de mitjans de comunicació local. També hi eren presents el vicepresidents Joan Buades i Vicenç Rotger.

Tot anava com una seda fins que l'avió va tocar terra, ja que l'aterratge va ser una mica dificultós. Peró el caos va arribar quan, una vegada aterrat l'avió, els passatgers varen ser obligats a identificar-se a peu de la nau i, a continuació, recollir el seu equipatge del terra mateix de la pista de l'aeroport de Birmingham i pujar als autocars que els havien de dur als seus respectius hotels. Varen ser uns moments de desconcert general que el president del Mallorca, Guillem Reynés, va il·lustrar amb les següents paraules: «Aquesta rebuda ha estat un caos i m'han perdut el document d'identitat».

Avui, els dos entrenadors, Cúper i Eriksson, oferiran una conferència de premsa per parlar de les darreres novetats en els seus respectius equips. A l'horabaixa, primer la Lazio i després el Mallorca, faran la darrera sessió d'entrenament abans de la gran final, en el mateix escenari, el Villa Park.

D'altra banda, cal destacar que els mallorquinistes que es desplaçaran de Mallorca a Birmingham per veure el partit seran 6.200 persones. També està confirmada la presència del propietari del Mallorca, Antonio Asensio.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.