nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Cipollini: «No podia fallar després de l'exhibició feta pels meus companys»

El velocista del Saeco espera mantenir la maglia rosa més temps de l'acostumat

L'italià Mario Cipollini (Saeco) es va mostrar agraït a «l'excel·lent feina» efectuada pels seus companys d'equip a la segona etapa del Giro d'Itàlia de 1999, que ell es va adjudicar i que li va suposar la 26a victòria a la prova italiana a les seves vuit participacions.

«No podia fallar després de l'exhibició efectuada pels meus companys. Hauria estat una contrarietat important, ja que a la primera etapa també vàrem ser els que més feina vàrem fer i només jo vaig fallar en els metres finals», indicà Cipollini.

L'sprintador italià comentà que l'etapa havia discorregut com esperava. «L'equip de l'antic líder va haver de treballar al principi i això ens beneficiava. Al final vàrem jugar les nostres cartes i tot ens ha sortit, una vegada més, com estava planificat des del principi».

«No sé fins quan podré aguantar el lideratge, ja que he vestiti la maglia rosa en altres ocasions i me l'han llevat a les primeres de canvi. Esper que aquesta vegada sigui tot diferent i aguanti un poc més de líder».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.