algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.46°

El Barça apallissa de nou l'Estudiantes

Els blaugrana es bastaren amb l'inici de la segona part per sentenciar el partit

BARCELONA 92
ESTUDIANTES 66

BARCELONA: Djordjevic (9), Esteller (9), Gurovic (3), Alston (10), Rentzias (18) "equip inicial", Dueñas (10), Rodríguez (12), Fernández (3), De la Fuente (12), Junyent (-), Gasol (4) i Navarro (2).
ESTDIANTES: Martínez (4), Washington (4), Jiménez (6), De Miguel (18), Vandiver (8) "equip inicial", Azofra (1), Reyes (13), Robles (10) i Velázquez (2).
ÀRBITRES: Mitjana, Sancha i Bultó. Eliminaren per faltes personals De Miguel.

El FC Barcelona està a un sol triomf de la final de la lliga ACB i només un canvi radical en la situació d'ambdós equips faria que l'eliminatòria fos cap a un cinquè partit. Els blaugrana donaren ahir un cop moral als madrilenys, incapaços de mantenir-se concentrats durant 40 minuts.

L'equip estudiantil va estar dins el partit només nou minuts a causa del gran encert d'un Ignacio de Miguel que tapà totes les mancances de la resta de l'equip, sobretot en el llançament exterior. Igual que passà en el primer partit, l'equip d'Aito tingué prou amb els primers minuts del segon temps per resoldre el matx.

Ignacio de Miguel portà l'Estudiantes a dominar en el marcador després que el Barcelona agafàs cinc punts d'avantatge en els primers minuts de partit. El pivot madrileny superà una vegada i l'altra Alston i aconseguí anotar 16 dels primers 19 punts del seu equip, però ell tot sol no es va bastar per derrotar el Barcelona, que en un inici de segona meitat impressionant establí les diferències que al final serien definitives per guanyar el matx.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.