• Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

El Barcelona no es deixà sorprendre per l'Estudiantes en el primer partit de play-off

L'efectivitat en el tir exterior de la segona part fou la clau del triomf blaugrana

BARCELONA 77
ESTUDIANTES 66

BARCELONA: Djordjevic (19), Esteller (13), Gurovic (4), Alston (6) i Rentzias (11) "cinc inicial", Dueñas (11) Nacho Rodríguez (2), Xavi Fernández (7), Junyent (2) i De la Fuente (2).
ESTUDIANTES: Azofra (5), Washington (9), Jiménez (6), Vandiver (15) i Reyes (4) "cinc inicial", De Miguel (16), Gonzalo Martínez (6), Robles (5) i Bárcenas.
ÀRBITRES: Betancor, Martín Bertrán i Redondo. Sense eliminats.

El FC Barcelona donà la primera passa per classificar-se per a la final de la Lliga ACB després de guanyar al Palau Blaugrana l'Adecco Estudiantes (77-66) en el primer encontre de la sèrie que enfronta catalans i madrilenys.

A l'equip d'Aito García Reneses li bastà realitzar una acceptable segona part per derrotar un Estudiantes que mantingué el pols del partit durant els primers vint minuts però que s'enfonsà quan el Barcelona espitjà en defensa. Només De Miguel pogué estar a l'alçada en un equip estudiantil que continua pecant d'excessiva joventut i de pocs centímetres a l'interior de la zona.

El Barcelona no aconseguí ajustar la defensa en tota la primera part, un dels pilars del conjunt d'Aito per cimentar qualsevol victòria, i l'«Estu», amb massa cistelles fàcils sota la zona, aconseguia imposar la seva llei. Malgrat el domini en el joc interior i en el rebot, l'equip d'Hernández no pogué fugir en el marcador.

Però arribà el descans i tot canvià en el Barcelona. L'actitud defensiva, molt més agressiva, i l'encert en el tir exterior, impecable en els primers minuts, provocaren les primeres diferències importants en el marcador. El Barça anotà els cinc primers llançaments de la segona part, tots ells més enllà de la línia de 6'25.

Les diferències es feren insalvables per a l'equip madrileny i mentalment l'Estudiantes a poc a poc s'anà enfonsant. El segon partit també es jugarà a Barcelona.