muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

L'Estudiantes és a semifinals i el Pamesa forçà el 5è partit

Tan sols dos partits es varen disputar en la jornada d'ahir corresponents als quarts de final dels play-off pel títol de Lliga. L'Adecco Estudiantes va certificar la defunció del TAU Vitòria en guanyar per 69-59, i va poder aconseguir d'aquesta manera el passi a la semifinal.

El subcampió en funcions de l'ACB va caure rendit i desarmat a la batalla decisiva per les semifinals i veurà el seu botxí i la resta d'aspirants al títol per la televisió.

Els homes de Sergio Scariolo varen resistir quasi 35 minuts, però, tot i això no varen poder suportar l'estirada final dels madrilenys. Pel que fa a l'altre partit, el Pamesa València va aconseguir forçar el cinquè partit contra el Caja San Fernando, en derrotar els andalusos per 68-55. Els valencians i els andalusos es jugaran una plaça a la semifinal demà dimarts a Sevilla.

La falta de concentració dels homes de Javier Imbroda al segon temps, que només va aconseguir ser capaç d'anotar 21 punts, juntament a la superioritat del joc interior dels locals varen ser determinants perquè l'eliminatòria encara es mantengui viva.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.