algo de nubes
  • Màx: 18.7°
  • Mín: 8.69°
18°

La UEFA va fer tallar la gespa del camp un centímetre

El representant del Chelsea FC es queixà al delegat, que obligà el Mallorca a retallar l'herba

No podia ser d'altra manera. Als quarts de final el Varteks no presentà cap queixa a la UEFA, però el Chelsea recuperà les maneres dels anteriors rivals del Mallorca a la Recopa i de bon matí ja presentaren al·legacions a l'estat del Lluís SItjar, escenari de la tornada de la semifinal de la Recopa.

El delegat de la UEFA Gerard Kapl visità l'estadi de bon matí i després de comprovar que les porteries tenien l'altura reglamentària i que hi havia espai abastament entre la les línies laterals i de fons i les tanques publicitàries, sorprengué a tots els presents en obligar el Reial Mallorca a retallar la gespa un centímetre.

Sorprenent, però aquest va ser l'únic emperò que la UEFA va trobar a l'estadi, això sí, prèvia sol·licitació del Chelsea que va creure que l'herba era massa alta i això podia perjudicar el desenvolupament del partit. La gespa més curta significa que la pilota fa més via quan roda i això és el que els anglesos pretenien. Però aquí no s'acabà. Segons sembla el conjunt anglès també demanà que es regàs el camp abans del partit, cosa que la UEFA ja no va admetre i per tant no hi obligà el Mallorca.

La història del Reial Mallorca a la Recopa està directament lligada al Comitè de Competició d'aquest organisme, ja que ha hagut de visitar la seva seu en dues ocasions. La primera va ser quan una vegada haver acabat el partit entre el Reial Mallorca i el Hearts of Midlotian, aquests presentaren una queixa perquè la porteria del fons sud no tenia l'altura reglamentària. Després de les al·legacions pertinents, la UEFA va donar la raó al Mallorca, tot i que l'obligà a rectificar la porteria.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.