algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 13.97°
17°

Moyà guanyà el partit però es podria retirar del Godó

Una bòfega en el dit gros de la mà dreta el pot obligar a abandonar el torneig

Carles Moyà sobrevisqué a la debacle de caps de sèrie que tingué lloc ahir després de guanyar al barceloní Germán Puentes, encara que amb més problemes dels prevists per culpa d'una bòfega en el dit polze de la mà dreta.

Moyà guanyà en tres sets (6-3, 4-6 i 6-3) després de dues hores justes de joc i després de demanar l'assistència mèdica en el començament de la tercera mànega. Després de la victòria el mallorquí acudí a l'hospital per rentar-se la ferida i no sabia si avui podria jugar.

«És difícil seguir jugant així, si demà (avui) no estic bé no jugaré. Si hagués estat un altre torneig hauria descansat per a Montecarlo», reconegué. Mentre que Sampras no dubtà ni un segon per retirar-se del torneig a causa d'una lumbàlgia, Moyà demostrà estar fet d'una pasta ben diferent.

Juan Carlos Ferrero serà el proper adversari del mallorquí.
Per altra banda, l'argentí Franco Squillari derrotà el tercer cap de sèrie del torneig i canditat en aquest Comte de Godó a convertir-se en el nombre un del Món, el rus Ievgeny Kafelnikov, en un partit sorprenentment senzill per al debutant sud-americà, qui guanyà en dos sets 6-2 i 6-4 en una hora i cinc minuts de joc.

La derrota de Kafelnikov i la retirada de Sampras obren les portes del nombre 1 del rànquing mundial a Carles Moyà, qui tornarà ser el rei del tennis mundial si no es retira i aconsegueix arribar a la final d'aquest torneig.

Els qui també es classificaren per a la següent ronda foren els espanyols Albert Costa, Félix Mantilla i Alberto Berasategui i el xilè Marcelo Rios.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.