algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.88°

Londres, darrer trajecte cap a la gran final

El Mallorca arribà a la capital anglesa, on dijous jugarà contra el Chelsea l'anada de les semifinals

70926
El batle de Palma ha acompanyat l'expedició mallorquinista. | J.T.

El Reial Mallorca arribà ahir horabaixa a les 16:51 (hora espanyola) a l'aeroport d'Stansted, Londres. Dijous, l'equip de Cúper s'enfronta al Chelsea anglès a l'estadi d'Stamford Brigde a l'anada de les semifinals de la Recopa d'Europa.

L'expedició vermellenca, encapçalada pel conseller delegat del club, Mateu Alemany, arribà sense cap tipus de problema a Londres. A l'equip de Cúper l'acompanyava un centenar d'aficionats, a més del batle de Palma, Joan Fageda; el regidor de Governació, Joan Bauçà i Ventura Blach, director general d'esports del Govern balear. Per a avui s'espera l'arribada del president Guillem Reynès així com la del propietari del Reial Mallorca, Antonio Asensio.

A l'arribada a l'hotel d'allotjament, Royal Lancaster, Cúper reuní els seus jugadors per presenciar vídeos del Chelsea, un equip molt poderós que és l'actual campió de la Supercopa d'Europa i de la Recopa. El Mallorca entrenarà avui horabaixa al mateix escenari del partit, l'estadi Stamford Bridge.

La consigna de la plantilla mallorquinista és ben clara: «Respecte al rival però mai por». Amb aquesta idea el Mallorca afrontarà demà la penúltima passa cap a la final de Birmingham, una fita històrica per al club illenc. 18 són els jugadors desplaçats per Cúper per a aquest partit; 18 homes per a la glòria. Roa, César, Olaizola, Luque, Marcelino, Siviero, Paunovic, Dani, Miquel Soler, Paco Soler, Ibagaza, Carlos, Arpón, Carreras, López, Lauren, Engonga i Biagini.

El col·legiat holandès Dick Jol, dirigirà dijous el partit Chelsea-Mallorca, anada de les semifinals de la Recopa que es disputarà a Londres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.