muy nuboso
  • Màx: 17.22°
  • Mín: 12.25°
13°

Molt pocs mallorquinistes viatjaran a Stamford Bridge

Un anglès pot estar una setmana a Palma i veure el partit per 50.000 ptes. Per aquest preu un mallorquí només pot estar un dia a Londres

Poc més de 150 aficionats del Mallorca donaran suport al seu equip dijous en el partit de l'anada de la Recopa contra el Chelsea que es disputarà a l'estadi d'Stamford Bridge. Per contra, s'espera que prop de 5.000 anglesos animin el conjunt de Londres en el Lluís Sitjar en la tornada que es disputarà dia 22 d'abril. Malgrat que sembli estrany, la gran diferència entre una afició i l'altra té motius.

Avui dimarts, l'expedició del Mallorca parteix cap a Londres acompanyada d'uns setanta aficionats que passaran dos vespres a la capital anglesa i veuran el partit per un preu que frega les vuitanta mil pessetes. En aquest paquet hi ha garantida l'entrada del partit, que costa 5.750 pessetes. Per la seva banda, un altre grup d'uns 60 aficionats mallorquinistes es desplaçaran a Londres el mateix dia del partit, dijous. La tornada està fixada per al mateix dijous i per aquest fugaç viatge hauran desemborsat 51.000 pessetes. Malgrat l'històric que pot ser el Chelsea-Mallorca per al club illenc, els preus elevats del desplaçament han minvat considerablement la presència de «barralets» a Stamford Bridge. Cal esmentar que un touroperador anglès havia organitzat un viatge per unes 26.000 pts., però, clar està, s'esgotà fa dies.

Però la curiositat no radica aquí, sinó en la despesa econòmica que hauran de fer els aficionats del conjunt anglès per presenciar el partit de tornada del 22 d'abril. Per 50.000 pessetes, podran veure el partit al Lluís Sitjar, a més de gaudir de set dies d'allotjament a Mallorca. Per això, s'espera que prop de 5.000 londinencs es desplacin a Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.