algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

TVE i Tele 5 volen el Barça-Madrid

Audivisual Sport reitera que oferirà el partit en la modalitat de pagament per visió

Televisió Espanyola (TVE) ha sol·licitat «formalment» a Audiovisual Sport «l'obertura immediata de negociacions per a la retransmissió en obert» del partit Barcelona-Reial Madrid de la pròxim jornada de Lliga, «especificant una oferta econòmica». «A la vista de l'acord adoptat pel Consell per a les Emissions i Retransmissions Esportives (CERD) i en compliment de l'article 5 de la Llei 21/1997, TVE ha sol·licitat l'inici de negociacions, segons una nota difosa per TVE.

«L'indubtable interès despertat per aquest partit i les dificultats manifestades per la FORTA per realitzar l'esmentada retransmissió justifiquen que TVE faci tots els esforços possibles per a la cobertura del partit», conclou el comunicat.

L'article 5 de la Llei del futbol assenyala que «en el suposat de les competicions esportives de Lliga o Copa, es considerarà d'interès general un partit de cada jornada, que haurà de ser retransmès en directe, en obert i per tot el territori de l'Estat, sempre que hi hagi algú interessat an fer-ho».

Ahir vespre es va conèixer que Tele 5 decidí negociar amb Audiovisual Sport per oferir el partit. Tele 5 vol recordar que només les cadenes comercials en obert es troben en disposició d'oferir el partit de forma realment gratuïta perquè es financen exclusivament mitjançant la publicitat.

Per la seva part, Audiovisual Sport manté la intenció d'oferir el Barça-Madrid en la modalitat de pagament per visió mitjançant Canal Satélite Digital. Fonts pròximes a Audiovisual Sport confirmaren que TVE els havia fet arribar una carta en la qual sol·licitava formalment l'inici de negociacions, malgrat que, segons l'empresa que té els drets del futbol, no s'especificava cap oferta econòmica, al contrari del que afirma un comunicat difós per TVE. Això no vol dir que les negociacions estiguin subjectes a una oferta econòmica. Pío Cabanillas explicà ahir que la petició formal es produeix amb la hipòtesi que la FORTA no transmeti el partit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.