algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 19°
26°

La Fundació Universíada reconeix que necessita 2.400 milions de pessetes

Es negocia fer una una operació de crèdit entre Govern, Ajuntament i Govern central

A la Fundació Universíada 99 li falten 2.400 milions de pessetes. Així ho reconeix un document de la Fundació que ahir es va donar a conèixer en el ple de l'Ajuntament de Palma. «Això no obstant, els resultats reals dels dos primers sorteigs de loteria donen un dèficit sobre previsions de 1.200 milions de pessetes (2.400 prevists front als 1.200 aconseguits) i ja que el tercer sorteig no se celebra (1.200 milions menys sobre les previsions), el dèficit, en aquest moment, s'estima en 2.400 milions», diu textualment el document de la Fundació.

En tot cas, el propi document de la Fundació Universíada ofereix una via de solució i assenyala que s'està negociant una operació de crèdit entre el Govern balear, l'Ajuntament de Palma i el Govern central. «Per cobrir aquesta diferència "es refereix als 2.400 milions no ingressats", el Govern, en col·laboració amb l'Ajuntament, està dissenyant una operació de crèdit, tenint conversacions amb el Govern central per la seva participació», diu el document.

Així, i en tot cas, la falta de finançament que pateix la Universíada ja s'ha concretat. Falten 2.400 milions de pessetes sobre el previst inicialment. A més a més, s'ha de considerar que tant la Universitat de les Illes Balears com el Consell Insular de Mallorca es deslligaren ben aviat dels seus compromisos de pagament pactats l'any 94.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.