algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Els favorits aquesta vegada compliren els pronòstics

Reial Madrid i Caja San Fernando Sevilla encapçalen la Lliga ACB, amb 18 victòries, després de les 22 jornades disputades. Els homes de Clifford Luyk varen batre el coer Orenes Múrcia per 80 a 70 i els andalusos superaren en la segona part els Estudiants de Madrid per 71 a 65.

Clifford Luyk declarà que el seu equip no jugà com era previst a causa del partit disputat entre setmana en la competició europea. Els madrilenys varen tenir problemes amb la defensa zonal del Múrcia.

El Barcelona no va perdre terreny, després de vèncer en el derbi català dl Bruguer-Joventut Badalona per 85 a 75. Els blaugranes són a només dos punts del líder Reial Madrid.

Aíto García Reneses es mostrà poc satisfet amb el joc del seu equip durant el primer temps, encertant només un 28 per cent en els llançaments. El Barça necessità d'una pròrroga per sentenciar i en aquests minuts decisius destacaren Estaller i Djorjevic.

El Tau Vitòria conservà el quart lloc, guanyant el Fórum Valladolid per 87 a 78. El tècnic del Tau, l'italià Scariolo, declarà que «necessitàvem el triomf, malgrat de no realitzar un partit poc vistós i això ha estat el mèrit dels jugadors».

El Covirán Granada continua a la zona de descens. A Lleó s'imposà el Caja España als homes de Gustavo Aranzana per 90 a 84. Dos punts separen el Granada del Caja Cantabria.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.