nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
23°

Vae Victis rep el guardó com a millor de l'any

Carles Amengual, guanyador del sorteig d'un viatge a París, ja té els bitllets

La Diada de Sant Sebastià, a més d'un complert programa de corregudes, serví d'incomparable marc perquè Diari de Balears lliuràs els trofeus als guanyadors del concurs del Millor Cavall de l'Any.

Així, a la conclusió del premi Sant Sebastià, Antoni Diéguez, president de la Comissió d'Esports del Consell Insular de Mallorca, i Miquel Serra, director de Diari de Balears entregaren el trofeu del millor cavall de 1998 a Mateu Moyà, propietari de Vae Victis SE.

El cavall de la quadra Moyà Galmés fou elegit amb els vots dels lectors de Diari de Balears, que l'escolliren com el millor de l'any entre els set exemplars triats prèviament pel Comitè Assessor del suplement Trot Balear, que es publica cada divendres. Mateu Moyà i la seva esposa, propietaris de Vae Victis SE, reberen una escultura de l'artista Aligi Sassu. Mateu Moyà es va mostrar molt satisfet i assenyalà que «era un gran honor que un dels meus cavalls hagi estat escollit com el millor de l'any».

Entre totes les butlletes de votació que arribaren fins a la seu del Grup Serra se sortejà un viatge a París per a dues persones. La butlleta enviada pel nostre suscriptor Carles Amengual, de Selva, va ser l'escollida davant notari. Ahir, Amengual va rebre els billets amb destinació París per a dues persones de mans de Jaume Febrer, de Viatges Manacor. Amengual podrà així presenciar en directe el Gran Premi d'Amèrica, que es disputa el darrer cap de setmana de gener a l'hipòdrom de Vincennes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.