algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 19°
19°

Josep Lluís Núñez eclipsa els De Boer

El president copsà l'acte que es convertí en la roda de premsa més tensa que es recorda

El president del FC Barcelona, Josep Lluís Núñez, acompanyat per Louis van Gaal, presentà ahir migdia els germans Frank i Ronald de Boer com a nous jugadors del conjunt blaugrana, en un acte en el qual els dos bessons passaren a un segon terme a causa de les nombroses preguntes dirigides al president de l'entitat.

Núñez comparà els vuit holandesos dels quals disposa l'equip en aquests moments amb els vuit bascs que contribuïren als èxits del denominat «Dream Team» entrenat per Johan Cruyff.

Així, la presentació dels De Boer es convertí en una de les rodes de premsa més tensa que es recorda al club, tant per les preguntes com per les respostes, de manera que assumptes com l'excessiu nombre d'holandesos o els 17.000 milions de pessetes gastats en fitxatges feren perdre el protagonisme als mateixos jugadors.

A preguntes com «Què opina la seva portera del fitxatge dels germans De Boer?» o «No és més fàcil que faceu un curs d'holandès que no els jugadors aprenguin castellà?», els seguiren respostes de Núñez que considerava «impròpies» o poc professionals aquestes qüestions i advertí un periodista que «suspendria matemàtiques» o interrogà un altre sobre el mitjà en el qual fa feina.

Quant a les crítiques sobre el nombre d'holandesos, Núñez comparà aquesta situació amb la dels vuit bascs que contribuïren a guanyar quatre lligues i la Copa d'Europa, amb el «Dream Team». Núñez recordà que «aquell va ser l'equip que més èxits va aconseguir» en la història del club.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.