algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
27°

El fill de Gil troba que l'empresonament de son pare és una mesura excessiva

El director general de l'Atlètic declarà ahir i sortí en llibertat sense fiança

El fill del president de l'Atlètic de Madrid i director general del club de futbol, Jesús Gil Marín, afirmà ahir que la decisió presa ahir pel titular del Jutjat d'Instrucció i de Primera Instància número set de Marbella, Santiago Torres, no està justificada ja que «aquesta duresa extrema només s'ha de donar quan una persona o pot modificar les proves o pot donar-se a la fuga, però en cap cas en una situació com la que envolta aquest cas».

Jesús Gil Marín declarà ahir durant bona part del dia davant el jutge Santiago Torres, el mateix que dictaminà presó incondicional per al seu pare. Després de la declaració, el jutge deixà en llibertat sense fiança Gil Marín.

D'altra banda, el fill gran de Jesús Gil, manifestà que no hi ha hagut «cap ocultament ni opacitat» a les operacions que han servit de base perquè el jutge dictàs l'ingrés a presó del seu pare. «Si l'argument fonamental és que ha estat patrocinant com a Ajuntament unes samarretes d'un club de futbol, en la qual cosa no hi ha cap ocultament ni opacitat, doncs és una operació sacramentada per autories i té liquidats els impostos a Hisenda, em sembla absolutament pobre, a més d'irreal», explicà el director general del club matalasser i batle d'Estepona.

Tanmateix, Jesús Gil Marín va reconèixer que «el meu pare de vegades ha tingut sortides de to i hagi faltat a un jutge, i comprenc que tengui el seu càstig, però que se'l tracti com un delinqüent, un violador o un assassí per decretar una presó incondicional i sense fiança, és alguna cosa que no té parangó, no té sentit i és absolutament estrany», indicà Gil Marín.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.