algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 21°
28°

La Fundació Universíada cofinançarà la pista d'atletisme de Sant Ferran

El Consell de Mallorca només pagarà 40 milions del cost de l'obra

El Consell de Mallorca i la Fundació Universíada 99 són a punt de signar un conveni que preveurà la construcció d'una pista d'atletisme al poliesportiu de Sant Ferran.

El pacte encara no està signat, però l'acord entre ambdues institucions és total. El Consell de Mallorca aportarà 40 milions de pessetes i la Fundació Universíada també. A més, la Fundació es farà càrrec del cost de tot l'equipament.

El Consell de Mallorca i la Universíada ja han pactat, fins i tot, que sigui la Fundació que faci l'adjudicació de l'obra. D'aquesta manera, el Consell de Mallorca s'estalviarà l'IVA. En principi, està previst que l'obra sigui adjudicada directament a Focsa.

D'aquesta manera, es faria la pau definitiva entre el Consell de Mallorca i la Fundació Universíada. El Consell no hauria aconseguit que la Universíada li pagàs la totalitat de la pista d'atletisme, però amb una inversió mínima "quaranta milions de pessetes" dotaria al poliesportiu de Sant Ferran d'una pista d'atletisme. En aquests moments, s'està redactant el conveni que contemplarà la construcció de la pista i s'espera que, com a molt tard, pugui signar-se a mitjan del mes de gener.

L'inici de les obres seria immediat, ja que l'obra ha d'estar acabada a final dels mes de maig com a molt tard.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.