algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 21°
21°

Menys espectadors i menys recaptació en els partits del Mallorca

Un factor per justificar el descens és la falta de localitats de baix preu en els partits de l'equip vermelló

El rotund èxit esportiu del Mallorca durant la present temporada no s'ha vist acompanyat per la resposta del públic. Molts són els factors que fan que els aficionats hagin girat l'esquena a l'equip durant la present temporada, malgrat l'equip és líder. El fet inqüestionable és que si comparam el número d'espectadors i la recaptació aconseguida pel Reial Mallorca durant la present temporada és clarament inferior al de l'any passat davant els mateixos rivals. En tot cas, sembla també clar que el número de jornada té també la seva importància. En aquest cas, els asistents i la recaptació és també inferior.

Les raons que han provocat aquesta falta d'asistència al Lluís Sitjar amb la conseqüent baixada de les recaptacions són diverses. En primer lloc, cal assenyalar que com a principal causa la important reducció de les localitats de general que ha provocat l'obligatòria col·locació de cadires. Això ha provocat un considerable encariment de l'espectacle futbolístic i una reducció important del nombre d'espectadors.

Son Moix pot ser la solució

L'experiència d'altres equips "Reial Societat i Espanyol" indica que el trasllat al nou estadi de Son Moix pot ser la solució. És clar que, a més de ser molt més còmode, Son Moix oferirà una extensa gamma de localitats econòmiques, ja que la capacitat de l'estadi serà de 26.000 espectadors.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.